Meyve ambalajları koleksiyonundan servet kazanacak

Meyve ambalajları koleksiyonundan servet kazanacak

DÜNYA Haberleri

Çoğu kişi, meyveyi alırken onun sarılı olduğu ambalajı buruşturup atar. İngiltere'de 83 yaşındaki Eric Bradshaw ise ömrü boyunca bu ambalajları atmayıp biriktirdi.

Çoğu kişi, meyveyi alırken onun sarılı olduğu ambalajı buruşturup atar. İngiltere'de 83 yaşındaki Eric Bradshaw ise ömrü boyunca bu ambalajları atmayıp biriktirdi. Bradshaw, daha önce dedesinden kendisine kalan yaklaşık bir asırlık koleksiyonu nihayet satmaya karar verdi. Koleksiyoncu, gelecek parayla kalan ömrünü lüks içinde geçirmeyi planlıyor.
Meyve ambalajı koleksiyonuna 1920'lerde Bradshaw'un dedesi Fred başlamış. Cornwall'da yaşayan Bradshaw'ın da dede yadigarı koleksiyonu devam ettirmesiyle şimdi 2.797 parçadan oluşan bir koleksiyon oluşmuş. Belki de bu koleksiyonun dünyada bir eşi yok.
Ambalajları albümlerde toplayan Bradshaw, nbsp;"Dedem 1921'de hastalandı ve koleksiyonunu bana bırakarak 'Niçin koleksiyona sen devam etmiyorsun?' diye sordu. İşte her şey bu sözle başladı" diye konuştu.
Darbelere karşı korunması, çürümemesi ve daha güzel görünmesi için genelde turunçgiller ince bir ambalajla sarılır.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...