Kupayı müzemize götürmeliyiz

/ Kaynak: Fotomaç
Kupayı müzemize götürmeliyiz

SPOR Haberleri  / Fotomaç

"Bütün mesele ciddi şekilde, çok iyi konsantre olarak oynamak. Rakibimiz hangi takım olursa olsun mağlup ederek kupayı almak istiyoruz"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası'nı almak için tüm güçleriyle mücadele edeceklerini ifade etti. Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kalan 8 takımın da bunu hak ettiğini belirten Güneş, "Çeyrek finale gelinceye kadar tüm takımlar bütün güçlerini kullandı. Hepsi iyi oynayarak, kendi gücüyle buraya geldi. 8 takım arasında zayıf gösterilmesine rağmen oynanan oyuna ve aldığı sonuçlara bakarsak Amed Sportif Faaliyetler de iyi maçlar çıkardı. Dolayısıyla bizim için çıkacak her rakip önemliydi. Bu yılın renkli, iyi çıkış yapan takımı Torku Konyaspor'la eşleştik. Rakibimizin çok güçlü ve iyi futbol oynayan bir takım olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu. 

Her zaman ciddiyiz 
Güneş, hem ligi hem de kupayı bir arada yürütmek istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti: "Biz, hangi takım olursa olsun, yenerek kupayı almak istiyoruz. Bütün mesele ciddi şekilde, iyi konsantre olarak oynamak. Biz de kupa maçlarında bu ciddiyetle oynamaya çalışacağız"

Fener'i de geçeceğiz
Teknik direktör Şenol Güneş, kupada yarı finale kalınması durumunda muhtemel bir F.Bahçe eşleşmesiyle ilgili olarak şu yorumu yaptı: "F.Bahçe de iyi futbol oynayan bir takım. Onların da bizim de ligde iddiamız var. G.Saray da iyi bir takım, kupada onlar da iddialı olacaktır. Önce Konya'yı geçmemiz gerekiyor. Oynanmadan sonuç belli olmaz ama F.Bahçe'yle oynarsak yarı finalde onları da geçmek ve sonrasında finali de kazanmak istiyoruz."

Yeniler fiziken hazır
Şenol Güneş, ara transfer döneminde kadroya katılan futbolcularla ilgili değerlendirmede bulundu. Yeni transferlerin sorununun bulunmadığını anlatan Güneş, "Delgado ve Boyko bir süredir idmana katılıyor. Marcelo da maç oynayıp geldi. Takımla çalışmaları ve uyum sağlamaları gerekiyor. İhtiyacımız olursa oynatırız, gerekirse bir süre bekletebiliriz. Birlikte olduğumuz süre kısa ama fiziki ve anlayış olarak sorunları yok" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...