Böyle tesadüf görülmedi, baba ve çocukları...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Böyle tesadüf görülmedi, baba ve çocukları...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ordu'nun Fatsa ilçesinde baba ve iki çocuğunun doğum günlerinin aynı güne denk gelmesi ilginç bir tesadüf oluşturdu.

Dolunay İlkokulu’nda öğretmen olan Hakan Çelebi ve Fatsa Ziraat Odası mühendislerinden Arzu Çelebi’nin 2 Şubat'ta Fatsa’da özel bir hastanede bir kız çocukları daha dünyaya geldi. 2 Şubat 1975 doğumlu olan baba Hakan Çelebi, 2 kız çocuğunun da 2 Şubat'ta doğduğunu belirterek, “Bizim için çok güzel bir tesadüf oldu. 3 çocuğum var. 2'siyle benim doğum günüm aynı” dedi. Nisa Nur adını verdikleri kızlarının sağlıklı doğduğunu söyleyen Hakan Çelebi, “Bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı da bebeğimizin 2 Şubat'ta doğmuş olması. Benim doğum tarihim de 2 Şubat. Büyük kızım Zeynep'in doğum günü de 2 Şubat 2001. Çok ilginç bir tesadüf oldu. 3 kızım var, ikisiyle benim doğum günlerimiz aynı. Diğer kızımız Ceren'in doğum tarihi ise 9 Kasım 2002. Allah'ın bize verdiği büyük bir lütuf ve mutluluk. Allah inşallah ömürlerini, bahtlarını açık eder. Hep beraber doğum günümüzü 1 yaşına girdiğinde kızımız kutlayacağız. Çok mutluyum” dedi.
Hastane Başhekimi İsmail Balcıoğlu ise, “Sağlıklı bir şekilde doğum gerçekleşti. Bizler de tamamen tesadüf olarak baba ve çocuklarının aynı gün doğduğunu öğrendik. Aileye bir ömür boyu mutluluklar dileriz” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...