Galatasaray'da Podolski sevinci

/ Kaynak: İHA
Galatasaray'da Podolski sevinci

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında evinde karşılaşacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını öğle saatlerindeki antrenmanla sürdürdü. Alman yıldız Lukas Podolski, takımla birlikte antrenmanın tamamında yer aldı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetimindeki antrenman öncesi Burak Yılmaz ve takım arkadaşları, çalışmaları takip eden 11 yaşındaki kas hastası Yiğit Emir Özen'in yanına giderek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan Galatasaray, dayanıklılık ve kondisyon çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra gruplara ayrılarak koşu çalışmaları yapıldı. Sarı-kırmızılılar, basına kapalı bölümde ise taktik çalışmalar gerçekleştirdi.
Son olarak ligin ilk yarısında 17. haftada Kayserispor karşılaşmasında forma giyen ve sakatlığı sebebiyle Almanya'da tedavi gören Podolski, dün gerçekleştirilen antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalışmıştı. Alman yıldız bugün sabah gerçekleştirilen antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalarını sürdürdü.
Sarı-kırmızılılarda Denayer, Hamit ve Semih ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.
Galatasaray'da Torku Konyaspor maçı hazırlıkları yarın yapılacak antrenmanla devam edecek. 

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...