Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teröristler üs olarak kullandıkları camiyi yakarak kaçtı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Teröristler üs olarak kullandıkları camiyi yakarak kaçtı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonun sürdüğü Şırnak'ın Cizre ilçesinde, teröristlerin üs olarak kullandıkları ve kaçarken ateşe verdikleri bir cami kısmen kullanılamaz hale geldi.

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonun sürdüğü Şırnak'ın Cizre ilçesinde, teröristlerin üs olarak kullandıkları ve kaçarken ateşe verdikleri bir cami kısmen kullanılamaz hale geldi. Cizre'de, PKK'lı teröristlere yönelik "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci" operasyonu büyük ölçüde tamamlandı. İlçede terör örgütü mensuplarınca üs olarak kullanılan okul ve camiler, teröristlerden temizlendi.

Güvenlik güçleri, teröristlerce tuzaklanmış el yapımı patlayıcıların bulunup imha edilmesine yönelik çalışma yürütüyor.

Yafes Mahallesi'ndeki Şeyh Abdurrahman Camisi'ne giren güvenlik güçleri, teröristlerce üs olarak kullanılan caminin ateşe verildiğini belirledi.

Son cemaat bölümü tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi

Teröristlerin kaçarken ateşe verdiği camide, son cemaat bölümü tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Pencereleri de yanan camide, cemaatin pencerenin önüne bıraktığı bir kılıf içindeki Kur'an-ı Kerim alevlerden etkilenmedi.

Caminin bahçesinde de teröristlerce kullanılan çadır, çeşitli malzemeler ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...