Sızan gazı fark etmeyip sigarasını yakınca araba alev topuna döndü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sızan gazı fark etmeyip sigarasını yakınca araba alev topuna döndü

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Sakarya’da benzin istasyonundan gaz alan otomobil sürücüsü sigara yaktığı esnada otomobilin alev topuna dönmesi güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Serdivan İlçesi Beşköprü Mahallesi D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. 25 yaşındaki Olgun C. isimli otomobil sürücüsü, gazı bitince gaz almak için bir benzin istasyonuna girdi. Yakıt aldıktan sonra hareket etmek isteyen sürücü Olgun C., yakıt deposundan sızan gazı fark etmeyerek sigara yakında otomobil birden alev topuna döndü. Alevlerin arasında kalan sürücü kendini dışarıya zor bir şekilde atmayı başardı. Elleri ve yüzü yanan Olgun C., 112 acil ekiplerince Sakarya Üniversitesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Meydana gelen olay ise akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...