Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çift kol nakli olan Mustafa Sağır iyileşince evlenecek

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Çift kol nakli olan Mustafa Sağır iyileşince evlenecek

YAŞAM Haberleri  / İHA

Türkiye'nin 4'üncü, Akdeniz Üniversitesi'nin 3'üncü çift kol nakillisi Mustafa Sağır'ın aynı ismi taşıyan babası Mustafa Sağır, "Sabaha kadar Allah'a yalvardım çok uzun bir gece oldu. Oğlumun kolları çok güzel olmuş. Bana 'Üzülme' dedi. İyileşince hemen evlenecek" dedi.

Antalya'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki Emin Konar'ın bağışlanan iki kolu, 2008 yılında balık avlamaya gittiği nehir kenarında bulduğu patlayıcının elinde patlaması sonucu iki kolunu kaybeden Adıyamanlı 31 yaşındaki Mustafa Sağır'a nakledildi. Dün öğle saatlerinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde başlayan ve yaklaşık 12 saat süren operasyonun ardından oğluyla aynı ismi taşıyan baba Mustafa Sağır'ın çok mutlu olduğu gözlendi. 
Çift kol nakli olan Mustafa Sağır iyileşince evlenecek
"SABAHA KADAR ALLAH'A YALVARDIM, ÇOK UZUN BİR GECE OLDU" 

Oğlunun gözlerini açar açmaz kendisine 'Baba üzülme' dediğini söyleyen Baba Sağır, "Dünya benim oldu. Ameliyatı yapan hocalara teşekkür ederim. Bugünü bekledik. Oğlumu gördüm o da beni gördü ve 'Baba üzülme' dedi. Çok mutlu oldum. Kendisini iyi hissettiğini söyledi. Ben burada beklemeye devam edeceğim. İyileşirse evlenecek. Kendisi nakil olmadan evlenemem demişti. Kollarını gördüm iyi olmuş maşallah. Dün gece çok uzun bir gece oldu. Çok çile çektim sabaha kadar. Gece boyunca hiç ümidimi kaybetmedim, dualar ettim, Allah'a yalvardım. İyi olduğu haberini sabah annesine verince annesi gelmek istedi. Gelmelerine izin vermedim" diye konuştu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...