600 işçi ölümden döndü!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
600 işçi ölümden döndü!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bağcılar’da bir inşaat şantiyesinde 600 kişinin kaldığı 3 katlı yatakhanede çıkan yangında faciadan dönüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, yatakhane kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Bağcılar Evren Mahallesi Bahar Caddesi üzerinde bulunan inşaat şantiyesinde işçilerin kaldığı 3 katlı yatakhanede saat 16.30 sıralarında yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri, elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın sonucu kısa sürede binayı saran alevlere müdahale ederek söndürdü. Yangın söndürme çalışmaları esnasında bir ambulans olay yerinde hazır bekletildi. 600 işçinin kaldığı binada çıkan yangında ölen ya da yaralanan olmazken işçilere ait yatakhaneler ve kişisel eşyalar yanarak kullanılamaz hale geldi.
Görgü tanığı bir işçi, ‘’Yangın bildiğim kadarıyla elektrikten çıktı. İşten geldik işte. Baktık alev vardı. Zor elbisemizi çıkardık. İçerde kimse yoktu. Olanlar da hepsi dışarı çıktılar. Artık ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bunlar hepsi yatakhane koğuş yani. Hepsi yattığımız yer. Rezalet yani buranın sorumluluğu yok’’ dedi.
Yangının elektrik kontağından kaynaklandığını söyleyen bir başka işçi ise koğuşta bir anda alevlerin çıktığını, kendilerine ait kişisel eşyaların ve yatakların tamamen yandığını söyledi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...