Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Futbolcu parlatacağız

Düzenleyen:
Futbolcu parlatacağız

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, twitter hesabından mesajlar vererek, camianın takıma sahip çıkmasını istedi.

Başkan Usta, kulübün içinde bulunduğu durumu, "Her açıdan dip yapmıştık ama uzun bir aranın ardından düzenli bir ödemeye geçtik" diye özetledi. Usta, "Her kötü gidişte yeni bir oyuncu grubu alınması başarısızlığı ve ekonomik problemleri katlayarak derinleştirdi. Aynı hatayı yapmamalıyız. Bonservislere, oyunculara ve menajerlere büyük borç varken, oyuncularımızı değersizleştirmek kulübü yeni çıkmaza sokar. En acil ve en önemli iş; ekonomik dengeyi kurmaktır. Kadromuzdaki oyunculara sahip çıkarak onları futbol piyasasında en iyi konuma getirmek tek çıkar yoldur. Elbette kadroda kalacak ve gidecekler olacaktır. Kalanlar geleceğimizi şekillendirirken; geliştirip satacağımız oyuncularla ekonomik kaynak oluşturacağız" dedi.  
Kadro dışı bir seçenek ama...
Trabzonspor Başkanı, kadro verimliliği ve mevcut potansiyelinin değerlendirilmesiyle ilgili olarak, "Kadro dışı yaparak gençleri oynatmak bir seçenektir. Ancak, bunun ekonomik karşılığı on milyonlarca avroluk zarar demektir. Kenara itilen her oyuncunun kulübe maliyeti milyonlarca lira olmaktadır. Oyuncularımızı sabırla oynatmalı ve kazanmalıyız. Başarmak için başka yol yoktur. Onlara sahip çıkarsak onlar da buna mutlaka karşılık vereceklerdir" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...