Hamzaoğlu:Bir gün döneceğim!

Düzenleyen:
Hamzaoğlu:Bir gün döneceğim!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor'da her şeyin güzel gittiğini belirtip, sarı-kırmızılı camiaya da mesaj verdi.

Galatasaray günleriyle ilgili TV EM kanalına açıklamalar yapan Hamzaoğlu, "Galatasaray’la güzel şeyler yaşadım, çok da mutlu oldum. Galatasaray’dan ayrıldığım için üzgünüm çünkü hedeflerimiz vardı. Ayrılmak da bu işin bir parçası. Galatasaray’a dönmeyi arzuluyorum, ayrılırken 'bir gün geri döneceğim' demiştim ama kısmet. Her şeyi zaman gösterecek. İçimde dönmek, yarım kalan işleri tamamlamak var" şeklinde konuştu. 
Niasse’ı sosyal medya engelledi
Sezon başında sarı-kırmızılı takıma getirmek istediği eski öğrencisi Oumar Niasse'ın Everton'a transfer olması hakkında yorum yapan başarılı teknik adam, "Sosyal medya Niasse transferinin olmamasında etkiliydi. O dönem Bilal’i aldığımızda da sosyal medyada çok eleştiri oldu. Bir de üzerine hemen Niasse’yi getirmek o dönemde sosyal medyada patlama yapacaktı. Bunları düşünmemiz dahi bir dram. Türk futbolunun dramı" ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...