Kritik viraj

Düzenleyen:
Kritik viraj

SPOR Haberleri

Ligde puan kaybına tahammülü kalmayan G.Saray, çok kısa bir zaman diliminde Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi sınavlarına da çıkacak. Şubat ayına 3 kulvarda giren Cimbom, mart ayına hepsine havlu atmış olarak başlayabilir

Galatasaray tarihinin en kötü sezonunu geçirdiği 2010-2011 sezonundan sonra bu yıl sıkıntılı bir süreç yaşasa da, an itibariyle üç kulvarda da yoluna devam ediyor. Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 13, iki maç eksiği bulunan Beşiktaş'ın 8 puan gerisinde kalan sarı-kırmızılılar en ufak bir tökezlemede şampiyonluk yarışından tam anlamıyla kopabilir. Ligin 20. haftasında Aykut Kocaman yönetimindeki Konyaspor'la karşılaşacak Cimbom'u çok zorlu bir periyot bekliyor. Sezonun ikinci yarısına galibiyetlerle başlayan Konya'yı mutlaka devirmek zorunda olan sarı-kırmızılılar hafta içi Türkiye Kupası'nda Akhisar deplasmanına misafir olacak. Çeyrek final mücadelesi dönüşü Mersin'in yolunu tutacak sarı-kırmızılılar, ardından Avrupa Ligi mücadelesine çıkacak.
Denizli İtalya'da 
18 Şubat'ta Lazio ile karşılaşacak Aslan, akabinde ligde Trabzonspor'u ağırlayacak. 6 Şubat ile 3 Mart arasında toplamda 8 kritik mücadeleye çıkacak Galatasaray’da Teknik Direktör Mustafa Denizli, bu zorlu süreci en az kayıpla atlatmanın hesaplarını yaparken, bir anda tüm kulvarlarda 'oyun dışı kalma' ihtimali de büyük tedirginlik oluşturuyor. Hissedilen tedirginlik karşısında önlemlerini alan ve Galatasaray'a imza attığı gün, “Takımın üzerindeki karabulutlardan söz ediyorsunuz. Bu göreceli bir kavram, sizin karabulut dediğiniz durum benim için hafif bir sis” ifadelerini kullanan Mustafa Denizli dün Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Lazio'yu izlemek üzere İtalya'nın yolunu tuttu. 16.20 uçağıyla Roma'ya giden Denizli, Lazio-Napoli maçını Olimpiyat Stadı'nda takip etti. 

6 Şubat-3 Mart
Konyaspor     (Lig)
Akhisar     (Kupa) (D)
Mersin İY    (Lig) (D)
Lazio     (Avrupa)
Trabzon     (Lig)
Lazio     (Avrupa) (D)
Gaziantep     (Lig) (D)
Akhisar     (Kupa)

Burak'tan forma jesti
Galatasaray antrenmanını ailesiyle izleyen kas hastası 11 yaşındaki Yiğit Emir Özen, sarı-kırmızılı futbolcular ve teknik heyetle fotoğraf çektirdi. Burak Yılmaz, hayranı olan Yiğit Emir'e imzalı formasını hediye etti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...