Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsmail Akkol: Neyle suçlandığımı bilmiyorum

Düzenleyen:
İsmail Akkol: Neyle suçlandığımı bilmiyorum

GÜNDEM Haberleri

Sabancı suikastı davası faili terör örgütü DHKP-C üyesi İsmail Akkol, İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı.

Söke'deki operasyonda gözaltına alınan terör örgütü  DKKP/C üyesi İsmail Akkol ile Fadik Adıyaman, Aydın'daki işlemlerinin ardından  İstanbul'a gönderildi. Aydın Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde salı gününden  beri gözaltında tutulan DHKP/C terör örgütü üyesi İsmail Akkol ile Fadik  Adıyaman'ın emniyetteki sorguları tamamlandı. Zanlılar, gece yarısı geniş güvenlik önlemleri altında Terörle  Mücadele Şube Müdürlüğünden çıkarılarak Aydın Devlet Hastanesi'ne götürüldü.  Burada sağlık kontrolünden geçirilen Akkol ile Adıyaman, daha sonra Aydın Emniyet  Müdürlüğü Hizmet Binası'na getirildi. Akkol ile Adıyaman'ın bulunduğu iki minibüs, bir süre sonra 2 zırhlı  araç akrep eşliğinde emniyet binasından çıkarılıp İzmir Adnan Menderes  Havalimanı'na getirildi. Akkol ile Adıyaman uçakla İstanbul'a gönderildi. Emniyet yetkilileri, zanlıların, savcılığın talimatı üzerine  karıştıkları olaylarla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul'a  gönderildiğini belirtti. 

İddianame okunmadan savunma yapmayacağını söyleyen Akkol için duruşma savcısı tutuklanmasını talep etti. Akkol duruşmada, “3 gündür dolaylı yollardan hapishanelerde infaz edileceğim söyleniyor. Oysa ben neyle suçlandığımı bilmiyorum” dedi. Mahkeme karar vermek için duruşmaya ara verdi.

(Ajanslar)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...