Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayıp çocuğun cesedi, su birikintisinde bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kayıp çocuğun cesedi, su birikintisinde bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kayseri'de dün öğleden sonra kaybolan 8 yaşındaki Gökhan Saltık'ın cesedi, eski çöplük bölgesindeki en derin yeri 5 metre olan su birikintisinde bulundu.

Talihsiz çocuğun top oynarken, suya düştüğü belirlendi. Minik Gökhan'ın balçığa saplanmış cesedi, suyun tamamen tahliye edilmesiyle çıkarıldı.Dün öğleden sonra Kayseri'de merkez Melikgazi ilçesine bağlı Cennet Mahallesi'nde bulunan eski çöplük bölgesindeki su birikintisine 3 çocuğun düştüğü ihbarı üzerine, bölgeye polis, itfaiye, 112 ve AKUT ekipleri gönderildi. Su birikintisi çevresinde yapılan aramada, 2 çocuğun başka yerde olduğu belirlenirken, ilkokul üçüncü sınıf öğrencisi Gökhan Saltık'tan ise haber alınamadı.
Babası 3 yıl önce ölen Gökhan'ın kaybolduğu haberiyle yıkılan anne Pınar Saltık ve yakınları, küçük çocuğun bulunması için yapılan çalışmaları gözyaşıyla izlerken, mahalledeki çocuklar, Gökhan'la top oynadıklarını, talihsiz çocuğun kaçan topu almak için birikintinin yanına gittiğini ve ayağının kayarak suya düştüğünü gördüklerini söylediler.
AKUT'un dalgıçları gece boyu suya girerek arama çalışması yaptı, ancak sonuç alınamayınca, kepçelerin açtığı kanalla ve vidanjörlerle su birikintisinin tahliyesi sabaha kadar sürdü. Bu sabah, suların tamamen çekilmesinin ardından balçığa saplanan talihsiz Gökhan'ın cesedine ulaşıldı. Çocuğun ailesi ve yakınları ile mahalle sakinleri cesedi görebilmek için izhidam oluşturunca, polis çevrede önlem aldı. Anne Pınar Saltık ise güçlükle sakinleştirildi. Ölen çocuğun cesedi daha sonra otopsi yapılmak üzere ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesindeki Adli Tıp merkezine kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...