Boşa kaçınca beni görün pişman etmem

/ Kaynak: Fotomaç
Boşa kaçınca beni görün pişman etmem

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Robin van Persie'nin, "Ben öyle kalabalığa girerek, mücadele edemem. Ancak sık sık boşa kaçıyorum. Bana pas atarsınız, golü atarım, tüm takım kazançlı çıkar" dediği öğrenildi

Fenerbahçe'de Robin van Persie, orta saha oyuncuları ile bir toplantı yaparak, 'daha çok pas' istedi. Sezon başında Manchester United takımından büyük umutlarla transfer edilen ve astronomik bir ücrete oynayan Hollandalı yıldız, henüz tam olarak beklentileri karşılayamadı. Bu durumdan kendisi de rahatsız olan tecrübeli oyuncunun, geçtiğimiz günlerde orta saha ve kanatlarda görev yapan takım arkadaşlarıyla bir araya gelerek, sıkıntılarını anlattığı belirlendi. Van Persie'nin, toplantıda, "Ben teknik bir golcüyüm. Öyle kalabalığa girip, mücadele eden bir yapım yok. 

Gözünüzü dört açın 
Ancak maçlarda sık sık boşa kaçıyorum. Ama siz bu anlarda genellikle beni görmüyorsunuz. Sizlerden daha dikkatli olmanızı istiyorum. Gözünüzü dört açın. Sağınıza solunuza bakın. Özellikle topu ayağınıza aldığınızda mutlaka beni arayın. İstediğim pasları alırsam, yüzde 99 golü atarım. Böylece takım da bundan kazançlı çıkar" dediği öğrenildi. 

29 Maçta 12 gol
Van Persie, F.Bahçe'de istediği süreleri tam alamasa da bugüne kadar Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa'da oynadığı 28 maçta (18'inde ilk onbirde çıktı) 12 kez fileleri havalandırmayı başardı.

'Ferguson, Persie'yi kafamıza işlerdi'
Eski takım arkadaşı Rio Ferdinand, otobiyografisinde, Van Persie'nin 'kullanma kılavuzunu' açık açık yazmıştı. İşte o satırlar: Ferdinand : Patron (Alex Ferguson) tüm takımı topladı ve 'Van Persie'ye bakın o savunmanın boşluklarını buluyor ama siz ona pası atamıyorsunuz. Ona bu pasları atacak kadar iyi değilseniz başka oyuncular bulurum. Topu Van Persie'ye atarsanız o da golü atar' dedi. Kafamıza Van Persie'yi işledi, haklıydı, onun golleriyle şampiyon olduk.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...