Morais hastanelik oldu

Morais hastanelik oldu

SPOR Haberleri

Antalya'nın hocası Morais, dünkü idman sonrası beyin kanaması geçirdiği için hastaneye kaldırıldı. Başkan Gencer: Bilinci açık ama durumu ciddi

Antalyaspor'un teknik direktörü Jose Morais, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanın ardından baş ağrısı ve tansiyon yükselmesi şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerde Portekizli teknik adamın beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. 

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Morais'in tedavisi burada devam etti. Bilincinin açık olduğu ve üniversite hastanesinde özel odada tedavisinin sürdüğü kaydedilen Morais'in antrenmanı öncesi futbolcularla yaptığı toplantıda heyecanlı tavırlar sergilediği ve hırsıyla duvara da yumruk attığı belirtildi.

Jose Morais'in, antrenmanda da başının ağrıdığını belirttiği dile getirilirken, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, hocanın durumuyla ilgili "İlk teşhis beyin kanaması. Hırs ve stres nedeniyle sanırım tansiyonu yükseliyor. Bilinci açık ama ciddi bir durumla karşı karşıyayız" dedi.

Morais hastanelik oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...