Şükür: Duanın gücüyle çok önemli yerlere geldim

/ Kaynak: CHA
Şükür: Duanın gücüyle çok önemli yerlere geldim

Politika Haberleri  / CHA

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ)'nde düzenlenen söyleşiye katılmak üzere Burdur'a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Bucak ilçesini de ziyaret etti.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ)'nde düzenlenen söyleşiye katılmak üzere Burdur'a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Bucak ilçesini de ziyaret etti. İlk olarak belediyeye giden Şükür'ü, Başkan Vekili İbrahim Sarı ve partililer karşıladı. Şükür'e AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Burdur İl Başkanı İbrahim Ekici eşlik etti.

Bucak'ın meşhur salebinden ikram edilen milletvekili Şükür, "Bu salebi, Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan tavsiye etmişti, TBMM'de içmiştik. Yerinde içmek daha zevkli oldu." dedi. Eski milli futbolcu olan Hakan Şükür, "Eskiden sahada top oynarken bağırıp çağırıyorduk, sesimiz kısılıyordu, şimdi ise siyasette sesimiz kısılıyor. Bucak'ta salep içtik, inşallah sesimizi düzeltir." şeklinde konuştu. Duanın gücüyle çok önemli yerlere geldiğini anlatan Şükür, "Kendi çabalarım da oldu ama dua olmadan hiçbir şey yapamazsınız. Her birimizin muhtaç olduğu şey dua, birbirimize dua edelim. Teşkilat yapısının ne demek olduğunu, ailenin ne demek olduğunu, bir takımın ne demek olduğunu spor hayatımda yaşadım. Eski bir sporcu olduğum için biliyorum ki teşkilatına çok önem veren bir başbakanımız var. Sadece seçim zamanlarında insanların peşinden koşup oy isteyen bir parti konumunda olmamak, beni en etkileyen taraftır siyasette." dedi.

Daha sonra AK Parti Bucak İlçe Başkanı Süleyman Mutlu, Milletvekili Şükür'e kumdan yapılmış, "Kurbağa Terbiyecisi" tablosu reprodüksiyonu hediye etti. Şükür, parti teşkilatında sevenleri ve diğer partililerle hatıra fotoğrafı çekildikten sonra Bucak'tan ayrıldı.
Politika
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...