Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Birgün belki tekrar..."

"Birgün belki tekrar..."

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın transferi için Çin ekibi Hebei China Fortune'a transferi için görüşmelere başladığı Ersan Adem Gülüm, veda mesajı yayımladı.

Milli futbolcu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, Beşiktaş'a 2010 yılında, 23 yaşında geldiğini hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı:

"Çok büyük isimlerle aynı formayı giyme şansına sahip oldum. Çok güzel ve özel anlar, anılar yaşadım. İki kez zor sakatlık dönemi geçirdim. Her defasında da en zor anlarımda hayatımın sonuna kadar çok büyük sevgi ve minnetle hatırlayacağım destekler gördüm. Kulübüm, takım arkadaşlarım, tüm kulüp çalışanları ve taraftarlarımız... Herkese burada geçirdiğim 6 güzel senede bana kattıkları ve üzerimdeki emekleri için teşekkür ederim. Her zaman 'vefa' gördüğüm kulübüm için 'feda' düşünmeme bile gerek olmayan bir durum oldu. Şanlı Beşiktaş tarihine Ersan Adem Gülüm adını yazdırıp, güzel anılarınızda yer alabildiysem ne mutlu bana. Hayat bir gün belki yollarımızı tekrar birleştirir. O zamana kadar hakkınızı helal edin."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...