Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İçişleri Bakanı Ala: Hiçbir kardeşimizi terör örgütünün inisiyatifine terk etmeyiz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İçişleri Bakanı Ala: Hiçbir kardeşimizi terör örgütünün inisiyatifine terk etmeyiz

GÜNDEM Haberleri  / AA

İçişleri Bakanı Ala, "Hiçbir kardeşimizi Marksist, Lelinist bir terör örgütünün inisiyatifine terk etmeyiz. Burada kimse İslam'ın herhangi bir kuralını ortadan kaldırmaya çalışmasın, buna kimsenin gücü yetmez" dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Hiçbir kardeşimizi marksist, lelinist bir terör örgütünün inisiyatifine terk etmeyiz. Burada kimse İslam'ın herhangi bir kuralını ortadan kaldırmaya çalışmasın, buna kimsenin gücü yetmez" dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Van Valiliği ziyaretinin ardından AK Parti İl Başkanlığına geçerek partililerle bir araya geldi.

Türkiye'de uzun dönemdir, millete hizmet etmek isteyenlerle, millete eziyet etmek isteyenlerin mücadelesinin yürütüldüğünü belirten Ala, bazı eşkiya ve teröristlerin ülkenin gelişmesinin önüne çukur kazmaya çalıştığını vurguladı.

Ala, sandıktan çıkan iradenin ülkeyi ve milleti yönetebileceğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Adam sandıktan çıkmamış, 'zorla milleti yöneteceğim' diyor. O zaman devletin kudretli eli ortaya çıkar. Kamu düzeni sağlanacak. Eşkıyaların olduğu yerde hizmet olamaz."

Diyarbakır'a 2015 yılında 489 milyon lira gönderdiklerini ancak karşılığında çukur kazıldığına işaret ederek Ala, şunları ifade etti:

"Sur, dünyanın en güzel yerlerinden biri. Her bir taşıyla konuşabilirsiniz. İnsan huşuyla dolaşır içinde. Her bir camisi, kültürel eseri dile gelir ve size tarihinizi anlatır. Böyle güzel bir yere ne yaptın, çukur kazdın. Neden eziyet ediyorsunuz, hizmet edin eziyet yerine. Herkes haddini bilsin. Hizmet yapacaksınız, saldırmayacaksınız, eşkıyalık yapmayacaksınız. Devletin kurallarına uyacaksınız. Bizler bugüne kadar çok çetelerle uğraştık. Birçok çeteyi tarihin çöplüğüne attık."

"Yolları bölüyoruz, gönülleri, hayatları birleştiriyoruz"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, birilerinin Türkiye'de yaşayan insanların arasına fitne sokmaya çalıştığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bugün aramıza fitne sokmaya çalışanlar şunu asla ve asla akıllarından çıkarmasınlar. Bu millet nasıl İstiklal Savaşında Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Boşnak'ıyla, Çerkez'iyle bir ve beraber olduysa bundan sonra da aynı şekilde beraber olmaya devam edecek."

Tatvan'da Türkiye'nin en büyük feribotunu incelediler

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Van Valisi İbrahim Taşyapan, AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay ile Tatvan'da yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük feribotunu inceledi.

Tatvan Tersanesi'nde yaptırılan feribotun 136 metre uzunluğunda olduğunu belirten Yıldırım, şöyle konuştu:

"Feribot 136 metre uzunluğunda ve tamamen Tatvan'da yapıldı. Önce tersane yaptık sonra bu feribotu tamamladık. Mayıs ayında devralacağız. Tamamen Türk mühendislerin projelendirdiği, Türk işçilerin ve mühendislerin el emeği göz nuru bir iştir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...