Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rusya'dan ilginç Türkiye iddiası

Düzenleyen:
Rusya'dan ilginç Türkiye iddiası

DÜNYA Haberleri

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü Konaşenkov'dan ilginç bir Türkiye iddiası geldi. Türkiye'den bu iddiaya jet cevap geldi.

Bugün Rus Dışişleri Bakanı Lavrov, Rusya Dışişleri Bakanlığı Resmi Temsilcisi Mariya Zaharova, Rus Dışişleri sözcüsünden sonra bu kez de Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü Konaşenkov'dan Türkiye açıklaması geldi.

Konaşenkov, Türk silahlı kuvvetlerinin Suriye'de operasyona hazırlandığını iddia etti. Konaşenkov, "Elimizde Türkiye'nin Suriye topraklarına yoğun bir askeri müdahale hazırlığında olduğundan şüphelenmemize neden olan dayanaklar var. Türkiye Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye topraklarında aktif eylemler gerçekleştirmek için gizli bir hazırlık içinde olduğunu gösteren işaretler giderek artıyor" diye konuştu.

TÜRKİYE'DEN JET CEVAP

Rusya'nın bu iddiası Suriye'de işlediği suçlar için dikkat dağıtma çabasıdır.Türkiye kendi güvenliğini korumak için her türlü önlem alma hakkını saklı tutmaktadır.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...