Ne işim var Çin'de

Düzenleyen:
Ne işim var Çin'de

SPOR Haberleri

Çinlilerin yıllık 10 milyon avro teklifini düşünmeden reddeden Portekizli Luis Nani, "Önceliğim para olsaydı sezon başında F.Bahçe'ye gelmezdim" dedi

Mehmet Emin ULUÇ

Sezon başında 6 milyon avro bonservis bedeliyle Manchester United'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Luis Nani'nin devre arasında Çin'den gelen astronomik teklifi reddetmesinin sebebi ortaya çıktı. Fenerbahçe'ye gelmeden önce de Çin ve Arap ülkelerinden yüksek meblağlı teklifler aldığını ifade eden 29 yaşındaki Portekizli, "Benim önceliğim para değil, hiçbir zaman da olmadı. Her zaman üst düzey takımlarda forma giymek için çalıştım ve şu an bulunduğum yerden son derece memnunum" dedi. Kimseyi küçük görmek gibi bir düşüncesi olmadığını dile getiren Nani, "Talep edilen bir oyuncu olmak gurur verici. Ancak kariyerimi Çin'de sürdürmek gibi bir düşüncem yok. Fenerbahçe'yle kupalar kaldırmak, yoluma Avrupa'da devam etmek istiyorum" ifadesini kullandı.
Çin'e set çekti
Başkan Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör Vitor Pereira da yaptıkları görüşmede Luis Nani'nin satılmaması konusunda fikir birliğine vardı. Devre arasında golcü ve oyun kurucu talepleri karşılanmayan Pereira, "Nani de giderse işimiz çok zorlaşır. O bizim için çok değerli" sözleriyle Yıldırım'ı ikna etti. Nani'ye yıllık 10 milyon avro teklif eden Çin ekibi Jiangsu Suning, Fenerbahçe'ye sunduğu rakamı da 20 milyon avroya yükseltse de Başkan Aziz Yıldırım, transfer kapısını kapattı. Bu sezon şampiyonluğu kaçırma gibi bir lükslerinin olmadığını dile getiren Yıldırım, "Kulübün çıkarları doğrultusunda satamayacağımız oyuncu yok. Ancak hiçbir rakam bizim başarımızdan önemli değil. Yerine dolduramayacağımız kimseyi göndermeyeceğiz" diyerek noktayı koydu. 
    

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...