Gidenin aklı bizde kalıyor

Düzenleyen:
Gidenin  aklı bizde  kalıyor

SPOR Haberleri

"Ersan için hayırlı olsun. Demba Ba hâlâ Beşiktaş'ı sayıklıyor. Kolej havasına kavuştuğumuzun göstergesi bu"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ersan Gülüm transferiyle ilgili konuştu. Tecrübeli oyuncunun Çin'e gitmeyi çok istediğini belirten Orman, "Satılmasını istemezdim ama o da gitmeyi arzu edince bize yol göstermek kaldı. İyi de para kazanacak, güle güle harcasın" diye konuştu. Beşiktaş'ta oyuncu satma devrinin başladığını belirten Orman, "Ersan ne zaman isterse geri döner. Feda sezonunda indirme gitti, Beşiktaşlılık duruşu gösterdi. Biz de ona yeri geldiğinde yol gösterdik" ifadelerini kullandı. 
Erteleme maçları sıkıntı olmaz
Her giden oyuncunun aklının Beşiktaş'ta kaldığını söyleyen Fikret Orman, "Kolej havasına kavuştuğumuzu gösteren bir husustur bu durum. Demba Ba hâlâ "Beşiktaş" diyor. Bu da kulübümüzün doğru yönetildiğini gösteriyor" dedi. Mersin İdman Yurdu ve Trabzonspor maçlarında yeni stoperlerin forma giyemeyecek olmasına değinen Orman, "Ersan'ın gidişi sıkıntı oluşturmaz. Elimizde Tosic gibi Sırbistan Milli Takımı'nın sol stoperi var. Durup dururken problem aramaya gerek yok" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...