Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tepemize çöktüler

Düzenleyen:
Tepemize çöktüler

SPOR Haberleri

Verilen süre dolmadan, 'Avrupa'dan men' tehdidiyle karşı karşıya kaldıklarını belirten G.Saray Başkanı, "Aksiyon planımızı pazartesi açıklayacağız" dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, UEFA mektubu ve Avrupa'dan men konularıyla ilgili bu kez NTV'ye konuştu: "UEFA, Galatasaray'ın 2015-2016 sezonunda Finansal Fair Play'e uymadığından dolayı değil önceki yıllarda oluşan mali tablo sebebiyle bir karar verdi. UEFA bize '2009'da koyduğumuz düzenlemelere aykırı olarak 2012-2013 sezonunda 38 milyon, 2013-2014'te 70 milyon, 2014-2015'te ise 55 milyon avro zarar etmişsiniz. Zarar limitiniz 30 milyon avro' dedi. Ayrıca kulübe 'Zaten 2014'te ikazda bulunduk. Bu yüksek borçlanmayı  gördüğümüz için bundan sonra da izleyeceğiz' uyarısında bulunmuş. O günkü yönetim ise 'Sporculara 90 milyon avrodan fazla ödemeyeceğiz" diye taahhütte bulunmuş. Fakat 95 milyon avro ödenince UEFA bunu tespit etmiş. Ayrıca '19 milyon avrodan fazla transfer yapmayacağım'  denilmiş ama 27 milyon avroluk transfer yapılmış. Bunun üzerine de G,Saray'a 2 yıl izleme süresi verilmiş. Ama bu süre dolmadan UEFA tepemize çöktü. 23  Şubat'ta savunmamızı yapacağız. 8 Şubat'ta da zararları azaltmak için aksiyon planımızı açıklayacağız."

ÖZBEK’TEN İNCİLER...
∑    UEFA'nın mektubu olmasa iki transferle sınırlı kalmayacaktık.
∑    FFP kuralları, futbola kara para girmemesi için bir önlem. G.Saray da bahisle, şikeyle muhatap olmadı zaten.
∑    G.Saray FFP'ye aykırı bir şey yapmadı.
∑    Mali bir problemin sportif alana yansımasını doğru bulmuyorum
∑    G.Saray UEFA'ya değer kattı. Her maç çıkıp 8-10 yemedik, İngilizler'den kupa aldık.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...