Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaziantep'te ayrı yaşadığı eşinin babasının evini bastı: 4 ölü, 1 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Gaziantep'te ayrı yaşadığı eşinin babasının evini bastı: 4 ölü, 1 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Gaziantep'te, kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi ayrı yaşadığı eşinin Düztepe Mahallesi'ndeki babasının evini silahla bastı.

Gaziantep’te cinnet getiren Yusuf Taş, boşanmak isteyen 21 yaşındaki eşi Tuba Taş’ın kaldığı 39 yaşındaki teyzesi Şenel Çakmak’ın evini bastı. Yanındaki tüfeği ateşleyen Yusuf Taş, eşi Tuba, teyzesi Şenel Çakmak ile evde bulunan 16 yaşındaki Ahmet Çakmak ve 23 yaşındaki Duran Taş’ı öldürdü, isimleri öğrenilemeyen 2 kişiyi de yaraladı.

Olay, gece yarısı Düztepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Yusuf Taş, 6 aydır ayrı yaşadığı ve teyzesi Şenel Çakmak'ın yanında kalan eşi Tuba Taş ile konuşmak istedi. Çakmak'ın evine giden Yusuf Taş ile ayrı yaşadığı eşi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada öfkelenen Yusuf Taş, yanında bulundurduğu av tüfeğini rastgele ateşledi. Av tüfeğinden çıkan saçmalara hedef olan Tuba Taş, Şenel Çakmak ve Ahmet Çakmak olay yerinde yaşamlarını yitirirken Duran Taş ise götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti. Saçmalara hedef olan ismi öğrenilemeyen 2 kişi de yaralandı. Yusuf Taş, olayın ardından kaçarken, silah sesini duyanların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Hayatlarını kaybedenlerin cesetleri olay yerindeki ilk incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis, 4 kişinin ölümüne 2 kişinin de yaralanmasına yol açan şüpheli Yusuf Taş’ın yakalanması için çalışma başlattı. Bu sırada olayı duyarak eve gelen yakınları ise 4 kişinin öldüğünü öğrenince sinir krizi geçirip, gözyaşına boğuldu.

Öte yandan Tuba Taş’ın Cumhuriyet Başsavcılığı’na koruma başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...