Cansu'dan Erdoğan'a diş teşekkürü

Cansu'dan Erdoğan'a diş teşekkürü

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan, dişlerinin tedavi edilmesi için talimat verdikleri zihinsel engelli Cansu Bekmez'le bir araya geldi. Ağzında tek dişi bulunan Pekmez, tedavisi yapılmış şekilde Erdoğan çiftiyle poz verdi.


nbsp;
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na geldi. Burada basın toplantısı yapan Erdoğan ardından uçağa binmek için salondan çıkt ı. Başbakan ve eşi Emine Erdoğan'a burada Fatih Belediyesi tarafından bir sürpriz yapıld ı. Bir programda ağzında dişi kalmayan 22 yaşındaki zihinsel engelli Cansu Bekmez'in dişlerinin yapılması için yardım istenmişti. Emine Erdoğan'ın talimatıyla Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bekmez'in tedavisini gerçekleştirdi. Devlet Konukevi'ne getirilen Bekmez, burada Başbakan ve Emine Erdoğan'la bir araya geldi. Mustafa Demir tedavi sürecini Erdoğan çiftine anlattı. Bekmez sık sık gülümseyerek kameralara poz verdi. Emine Erdoğan Cansu Bekmez ile kısa süre konuştu. Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan, Cansu Bekmez'le fotoğraf çektirdi. nbsp; nbsp; nbsp; Erdoğan çifti uçağa binerek Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti. nbsp; nbsp;
nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...