Gaziantep'te aynı aileden 9 kişi öldüren seri katilden haber var!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gaziantep'te aynı aileden 9 kişi öldüren seri katilden haber var!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gaziantep’te 9 kişinin katili olduğu sanılan firari, aile fertlerini telefonla arayarak, "Oluk oluk kan akacak, kökünüzü kazıyacağım" diyerek tehdit etti. Bunun üzerine tüm aile fertleri, polis tarafından koruma altına alındı.

Dün gece saatlerinde Düztepe Mahallesi’nde eski karısının evini basarak 4 kişiyi öldüren ve sabah saatlerinde ise Sam Mahallesi’nde aynı aileden 5 kişinin silahla öldürülmüş halde bulunması ile ilgili aranan Y.T.’nin, amcası Mustafa T.’yi ailesiyle birlikte öldürdükten sonra diğer aile fertlerini arayıp, "Hepinizin kökünü kazıyacağım" dediği iddia edildi. Ayrıca katil zanlısı Y.T.’nin babasını da arayarak küfür ettiği ileri sürüldü. Katil zanlısı Y.T.’nin İstanbul’da yaşadığı ve garsonluk yaptığı, eski eşinin amcasının oğluyla evlendirilmek istenmesi üzerine İstanbul’dan gelerek cinayetleri işlediği iddia edildi. Katil zanlısı Y.T. halen firarda olup, güvenlik güçleri tarafından her yerde aranırken, 5 kişilik ailenin cenazeleri ise Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

Öte yandan, gece saatlerinde eski eşi ve ailesini katlettiği Düztepe Mahallesi 18 Nolu Sokak’ta ise olayın ardından sessizlik hakim oldu. Polis ekipleri tehdit telefonu üzerine yeni cinayetlerin işlenmemesi için tehdit altında olan tüm aileyi güvenli bölgelere taşıdığı belirtildi. Gaziantep Adli Tıp Kurumu önünde cenazeleri bekleyen diğer yakınları da polis otolarına bindirilerek, güvenli bölgeye taşındı.
Gaziantep'te aynı aileden 9 kişi öldüren seri katilden haber var!
İki evden 9 cenaze çıktı
Gaziantep’te bir gecede iki evde 9 kişi öldürülmüş olarak bulundu. Olayın kan davası olabileceği ifade edildi. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’te bir gecede 2 ayrı evde toplam 9 kişinin cenazesi bulunmuştu. Gece bulunan 4 kişinin cenazeleri yapılan işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderilmişti. sabah saatlerinde bulunan Şehitkamil ilçesi Sam Mahallesi 49 Sokak’taki evde bulunan Gül Taş, Furkan Taş, Mustafa Taş, Gülay Taş ve Türkan Demir’in cenazeleri ise polisin yaptığı incelemenin ardından tabutlara konularak, çıkarıldı. Olayı haber alan yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Silahla öldürüldüğü belirlenen şahısların 5’nin de yatağında bulunduğu bildirildi. Öldürülenlerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olayın ardından fail olarak aranan Yusuf Taş’ın halen yakalanmadığı belirtilirken, Yusuf Taş ve ölenler arasındaki akrabalık bağları ise şöyle olduğu bildirildi:

"Tuğba Taş (21)-Yusuf Taş’ın eşi, Şener Çakmak (36)-Tuğba Taş’ın teyzesi, Ahmet Çakmak (16)- bilinmiyor, Turan Taş (23)-Yusuf Taş’ın amcasının oğlu, Mustafa Taş (48)-Yusuf Taş’ın amcası, Gülay Taş (48)-Yusuf Taş’ın yengesi, Türkan Demir (22)-Yusuf Taş’ın amcasının kızı, Furkan Taş (16)-Yusuf Taş’ın amcasının oğlu"

Öte yandan, olayların katil zanlısı olduğu ileri sürülen Yusuf Taş’ın ise henüz bulunamadığı bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...