20 yıl sonra gelen özür

20 yıl sonra gelen özür

GÜNDEM Haberleri

Büyükliman Mahallesi'ndeki evinin kapısında 20 yıl önce çalınan bisikletini görünce neye uğradığını şaşıran 59 yaşındaki Seyfi Çabuk, olayı şöyle anlattı: "Arabam olmadığı için işe bisikletle gidip geliyordum.

Büyükliman Mahallesi'ndeki evinin kapısında 20 yıl önce çalınan bisikletini görünce neye uğradığını şaşıran 59 yaşındaki Seyfi Çabuk, olayı şöyle anlattı: "Arabam olmadığı için işe bisikletle gidip geliyordum. Yaklaşık 20 yıl önce çalındı ve kimin çaldığını bulamadık. Sabah işe gitmek için evden çıktığımda, bisikletimi kapının önünde görünce şaşırdım. Üzerinde küçük bir kâğıtta, 'Bu bisiklet senindir. Bunu 20 sene önce kapından ben aldım. Emaneti geri getirdim, bıraktım. Çok özür dilerim.' yazılı bir de not vardı. Ayrıca yeni lastik de getirmiş." Pazarcılıktan emekli olan Seyfi Çabuk, şu anda eşi Asiye Çabuk'a pazarlarda sadece yardımcı olabiliyor. Üç çocuk babası Çabuk, araba aldığı için bisiklete ihtiyacı olmadığını ancak yine de kavuşmanın buruk bir sevinç yaşattığını ifade ederek, "O kişiyi, tanımak ve 20 yıl sonra da olsa pişman olup bisikletimi iade ettiği için teşekkür etmek isterdim." şeklinde konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...