Küçük Sofuoğlu Asya Yetenek Kupası'nda

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Küçük Sofuoğlu Asya Yetenek Kupası'nda

SPOR Haberleri  / AA

Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun amcasının oğlu Bahattin Sofuoğlu, Asya Yetenek Kupası'nda mücadele edecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Dorna tarafından düzenlenen organizasyonun üçüncü sezonuna kardeşler Deniz Öncü ve Can Öncü ile Bahattin Sofuoğlu katılacak.

MotoGP ve Superbike Dünya Şampiyonası ile düzenlenecek Asya Yetenek Kupası'nda genç sporcular 12 yarışa katılacak. Milli motosikletçiler, Endonezya, Japonya, Malezya, Tayland, Çin, Hindistan ve Avustralyalı 21 yarışçıyla 07-10 Şubat tarihlerinde Malezya'da ilk testlere çıkacak.

Kupanın ilk iki ayağı 11-13 Mart tarihlerinde Tayland'ın Buriram bölgesinde koşulacak. Organizasyon, 28-30 Ekim tarihlerinde Malezya'nın Sepang bölgesinde gerçekleştirilecek 11 ve 12. ayak yarışlarıyla sona erecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...