Bir evi 5 defa soyan hırsız yakalandı

/ Kaynak: AA
Bir evi 5 defa soyan hırsız yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Konya'da 4 kez soyulduktan sonra duvarına ''Bu binada çalınacak eşya kalmamıştır'' yazılı pankart asılmasına rağmen beşinci kez soyulan evdeki hırsızlık olayına ilişkin 1 kişi gözaltına alındı.

Konya'da 4 kez soyulduktan sonra duvarına ''Bu binada çalınacak eşya kalmamıştır'' yazılı pankart asılmasına rağmen beşinci kez soyulan evdeki hırsızlık olayına ilişkin 1 kişi gözaltına alındı. Söz konusu evden çalındığı tespit edilen bisikleti tamir ettirmeye çalışan A.Ö. (17), bisiklet tamircisinin durumdan şüphelenerek ihbarda bulunması üzerine gözaltına alındı. Şüpheli, yaşının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Ev sahibi Mehmet Peker "Arayan memur, bisikletimin tamircide olduğunu ve tamir ettirilirken bulunduğunu söyledi. Kendi kendime 'tarla faresi yakalandı' dedim. nbsp;Benim bisikletim olup olmadığını belirlemek için polis merkezine çağırdılar. Bisikletimi tanıdım, teslim aldım" dedi. Mehmet Peker, evi beşinci kez soyulunca bu kez ''Hırsız! Ne yürek varmış sende. Ben yazmaktan bıktım, sen çalmaktan bıkmadın!'' yazılı pankart asmıştı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...