Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eto'o galibiyeti Morais'e armağan etti

Eto'o galibiyeti Morais'e armağan etti

SPOR Haberleri

Samuel Eto'o, Fenerbahçe galibiyetini hastanede tedavi gören Portekizli teknik direktör Jose Morais'e armağan etti.

Antalyaspor'un Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto'o, Fenerbahçe galibiyetini beyin kanaması geçirmesi nedeniyle hastanede tedavi gören Portekizli teknik direktör Jose Morais'e armağan etti. Eto'o, "Benim felsefem iyi oynayarak kazanmak, sadece kazanmak değil" dedi.

Antalyaspor'un sahasındaki Fenerbahçe galibiyeti sonrası kırmızı beyazlı takımın Kamerunlu golcüsü Eto'o, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Antalyaspor taraftarını mutlu etmek istediğini dile getiren Eto'o, "Böyle iyi bir maçı kazanmaya ihtiyacımız vardı. Bu galibiyeti Jose'ye armağan ediyoruz" dedi.

Eto'o, hafta içi antrenmanda çalıştıkları taktikleri yerine getirdikleri için kendileri adına iyi bir maç oynadıklarını kaydetti. Beyin kanaması geçirmesi sonucu hastanede tedavisi devam eden Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais'in antrenmanlarda kendileriyle olamadığını kaydeden Eto'o, "Jose bizimle değildi, kendimiz çalıştık. İyi çalıştık. Gol pozisyonlarına girip gol atacağımızı biliyorduk. Bizim için önemli olan gol atmaktan ziyade çok fazla gol pozisyonuna girmekti. Benim felsefem iyi oynayarak kazanmak, sadece kazanmak değil" ifadelerini kullandı. 

EN İYİ TEKLİF ANTALYA'DAN 

Antalya'da kendisini mutlu istediğini ve çok soğuk havası olmaması nedeniyle şehrin daha çok hoşuna gittiğini anlatan Eto'o, Çin takımlarından astronomik ücretle yapılan transfer teklifi hakkında ise, "Çin'den çok fazla geliyor, ama en iyi teklif Antalya'dan geliyor" dedi. 

Maç öncesi açıklamalarında 'Fenerbahçe'ye gol atacağım' sözü hatırlatılan Eto'o, takım arkadaşlarına güvendiği için büyük laf ettiğini söyledi.

MORAİS MAÇI İZLEYEMEDİ 

Tedavisi hastanede devam eden teknik direktör Jose Morais'e doktorlar heyecanlanacağı gerekçesiyle maçı izlemesine izin vermedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...