Çin açılımı

Düzenleyen:
Çin açılımı

SPOR Haberleri

Başkan Orman, "Beşiktaş Çin'de tanınan bir kulüp oldu. Twitter'da Çince hesap açtık. Bu sene yaz kampını orada yapabiliriz" dedi

HÜSEYİN EROĞUL

Sezon başında Demba Ba'yı 13 milyon avroya Shangai Shenhua'ya, devre arasında da Ersan Gülüm'ü 7 milyon avroya Hebei China Fortuna'ya satan Beşiktaş, Çin pazarına hızlı bir giriş yaparken, yeni açılımlar peşine düştü. Başkan Fikret Orman, yeni transferler Denys Boyko, Alexis Delgado ve Marcelo Guedes'in imza töreninde açıklamalar yaptı. Beşiktaş ile Çin arasında transferlerden dolayı iyi ilişkiler doğduğunu söyleyen Orman, "Beşiktaşlı oyunculara gelen tekliflerin altında takım başarısı yatıyor. Beşiktaş çok önemli bir kadro ve çok iyi bir teknik ekipten oluşuyor. Ahenkli bir takım olunca da alıcı çok oluyor. Beşiktaş Çin'de çok tanınan, takip edilen bir takım. Twitter'da Çince hesap açtık. Çinlilerle aramız iyi, Allah bozmasın. İnşallah bu sene yaz kampında Çin'e gitmek istiyoruz. Beşiktaş olarak orada olmak istiyoruz" dedi. 
Ersan’dan son “feda” 
Ersan'ın Çin'e gitmek için ısrarcı olduğunu vurgulayan Orman, "Oyuncularımızın hiçbirisi makine değil, hepsi insan. Ersan ile Çinliler uzun zamandır ilgileniyordu. Doğal olarak kafası karıştı. Kafa olarak bizde değildi. Ersan giderken de çok önemli Beşiktaşlılık duruşu gösterdi. Ocak ayının alacakları (150 bin avro) bizde kaldı" diye konuştu. Jose Sosa ve Ricardo Quaresma için Çin kulüplerinden resmi bir teklif almadıklarını söyleyen Orman, "Teklif gelseydi düşünür müydük, düşünmezdik. Bizim artık tek düşüncemiz şampiyonluk üzerine. Ersan'ın durumu farklı gelişti" diye konuştu. Yeni stadı bitirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Beşiktaş Başkanı, "Bu ayın 20'sine doğru açılış tarihini açıklayacağız" derken, yeni transferlerin takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını sözlerine ekledi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...