Bir sezon daha

Düzenleyen:
Bir sezon daha

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı mali dengeyi sağladıktan sonra yükselme dönemine geçeceklerini belirterek, "Eski günlere dönüş 2017-18 sezonunda" dedi

Tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşayan Trabzonspor'da büyük umutlarla başkanlığa seçilen Muharrem Usta, camiaya seslenerek sabırlı olmaları gerektiğini söyledi. Mali dengeyi sağladıktan sonra yükselme dönemine adım atmak istediklerini belirten Başkan Usta, "2017-2018 sezonunu başarı odaklı bir sezon için hedef olarak seçtik" dedi. Kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada kararlılıkla ve emin adımlarla planladıkları projeleri yavaş yavaş hayata geçirdiklerini vurgulayan Usta, "İlkeli, karakterli, gelecek projemize inanan ve saygı duyan futbolcularımız bizimle birlikte bu heyecanı yaşamak için ellerini taşın altına sokarak büyük bir özveri gerçekleştirdiler. Bir kez daha onlara teşekkür ediyorum. Biliyoruz çok iç açıcı bir durumda değiliz ancak üst düzey bir kararlılıkla bu vaziyetin üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Görevi devraldığımızdan bu yana ciddi anlamda yol kat ettik, etmeye de devam ediyoruz" dedi.
Yeni stadyum, yeni ruh
Yapacak daha çok işleri olduğunun altını çizen Başkan Muharrem Usta, açıklamalarını şöyle sürdürdü; "Yeni stadyum, iddialı bir takım ve zirve planımız bu dönem için hedeflerimiz olacak. Bu planlamalar ışığında 2017-2018’in camiamızın da büyük desteğiyle yeniden eski günlerine dönmüş ve başarı odaklı bir sezon olacağına inancımız tamdır. Sizlerin desteği bizlere her zaman güç katacaktır. Unutmamalıyız ki; doğru adımları sabırla atanlar sistem oturana kadar zorluklarla yüzleşirler. Başarmak için başka yol yoktur" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...