Betona çakıldı

Düzenleyen:
Betona çakıldı

SPOR Haberleri

Hocası hastanede yatan Antalyaspor, Eto'o’nun liderliğinde F.Bahçe’ye hezimeti yaşattı. Ligde son mağlubiyetini Beşiktaş derbisinde alan sarı-lacivert- liler, bu sezon ilk defa 4 gol birden yedi

M.EMİN ULUÇ

Süper Lig'in maç fazlasıyla lideri Fenerbahçe, ligde sıkıntılı günler geçiren Antalyaspor karşısında paramparça oldu. İstim üstündeki sarı-lacivertli ekip sahaya kendinden emin çıkmıştı. Fenerbahçe ligin en az gol yiyen, en az pozisyon veren takımı, Antalya ise en çok pozisyon veren, en çok gol yiyen ikinci takımıydı. Ancak bu sezon güçlü rakibi karşısında 2 yenilgi, 1 beraberlik alan Akdeniz ekibi dersini iyi çalışmıştı. Fener savunmasının sigortası Kjaer cezalı, Antalya'nın gol makinesi Eto'o da gününde olunca ortaya farklı bir sonuç çıktı. Maç tam bir taktik savaşı şeklinde başladı. Eto'o tehlikesini Alves'le kilitlemeyi düşünen Pereira, ek tedbir olarak da Kamerunlu yıldızı kaleden mümkün olduğu kadar uzak tutmak için savunmayı ileri çekmişti. Antalya ise orta alanda şok presle top çalıp, Eto'o kozuyla gol peşindeydi. İstediğini yapan ev sahibi oldu.
Eto'o çaldı, Antalya söyledi
Henüz 3. dakikada Inkoom'un sağdan ortasına arka direkte Serdar Özkan vurdu, Volkan'ı geçen topu Kadlec çizgiden çıkardı. 5'te ise Inkoom'un hatalı geri pasında topu kapan Fernandao, karşı karşıya pozisyonda Fornezzi'ye takıldı. 20'de Caner'in soldan ortasında önce Mehmet Topal, sonra Alves topu ıskalayınca Fenerbahçe mutlak bir golden oldu. 25'te Mbilla'nın şutunda, Volkan Demirel, mutlak bir golü önlerken, 40'ta sahne alan Eto'o 4 maçlık sessizliğini bozdu: 1-0. İlk yarıyı mağlup kapatan Fenerbahçe'nin oyuna ağırlığı koyması bekleniyordu ki, 54'te Danilo farkı açtı: 2-0. Lider şoku atlatamamıştı ki, 56'da Eto'o'nun pasında Makoun Antalya'yı coşturdu: 3-0. 85'te Alves frikikten mükemmel bir gol attı: 3-1. 90+4'te Sakıp, Volkan'ı avladı: 4-1. 90+6'da RvP penaltıdan kapanışı yaptı: 4-2.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...