Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak da gitti

Düzenleyen:
Burak da gitti

SPOR Haberleri

Futbola çılgın paralar yatıran Çinliler şimdi de Burak Yılmaz’ı kaptı. Bu transferden Cimbom 8 milyon, golcü oyuncu da 32 milyon avro kazanacak

Çin sermayesi, Beşiktaş’ın stoperi Ersan Gülüm’den sonra Galatasaray’ın golcüsü Burak Yılmaz’ı da Türkiye’den kopardı. Ara transfer döneminde Premier Lig ekibi West Ham United’ın renklerine bağlamak istediği Burak Yılmaz, Çin’in Beijing Guoan kulübüyle anlaştı. Bu transfer için Çin temsilcisi golcü futbolcuya adeta bir servet ödedi. Beijing Guoan kulübüyle yıllığı 8 milyon avrodan 4 sezonluk söz kesti. Çin kulübünden toplamda 32 milyon avro kazanacak olan Burak Yılmaz’ın bonservis bedeli de bonuslarla birlikte  8 milyon avro civarında. Golcü futbolcunun transferine en çok sevinen kulüp ise Trabzonspor oldu. Galatasaray, 2012-13 sezonunda Burak Yılmaz’ı Trabzonspor’dan 5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer ederken, bordo-mavili kulüp anlaşmaya özel bir madde ekletmişti.  Bu maddeye göre Trabzonspor bu transferden 2 milyon avro kazanacak. Birkaç gün içinde Çin’e gidecek olan Burak, bir dönem Batalla’nın da forma giydiği Beijing Guoan kulübüyle resmi sözleşme imzalayacak. Bu arada bir başka çin kulübü Jiangsu Suning’in de Wesley Sneijder için astronomik bir teklif sunduğu ileri sürüldü. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu için Jiangsu kulübü yetkililerinin Galatasaray’a 16 milyon avroluk bonservis bedeli önerdiği belirtildi. Sneijder’e 4 yıllık sözleşme öneren Çin ekibinin, yıldız futbolcuya verdiği para ise yıllık 7 milyon avro.

Burak da gitti

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...