Yıldırım: Şikenin kralını Galatasaray yaptı

Düzenleyen:
Yıldırım: Şikenin kralını Galatasaray yaptı

SPOR Haberleri

"Galatasaray Başkanı '8 yemişler, şike yapmışlar' diye ifadeler kullanmış. Bu ülkeye şikeyi getiren Galatasaray'dır. Dönüp tarihlerine baksınlar"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 4-2 mağlup oldukları Antalyaspor maçının ardından gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaptı. Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’i hedef aldı. Yıldırım’ın sözleri şöyle: “Öncelikle Antalya’yı tebrik ediyorum. Biz kötü oynadık, onlar iyi oynadı. Esas söylemek istediğim... Galatasaray Başkanı, '8 yemişler, şike yapmışlar' demiş. Cahilce işler bunlar. Mali işler farklıdır. Fenerbahçe şike yapmadı. Şikenin en kralını bu ülkede Galatasaray yapmıştır. Malatya'ya giden arabalar, Eskişehir'de alınan kaleciler. ‘Sağa atma, sola at’ diyen oyuncular...  Şikeyi bu ülkeye Galatasaray getirmiştir, açsınlar tarihlerine baksınlar. Eğer bizim şike yaptığımızı söylüyorlarsa Galatasaray'ın demek ki kumpasla yakın ilişkileri vardır. Ayıp oluyor!"
Söylediklerini yuttururlar!
"Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde 8 yemiş olabilir, biz de üzüldük. Ama Galatasaray Başkanı unutmasın ki biz de onlara 6 tane attık! Ben ‘UEFA çatırdayacak’ dedim. Çatırdadı mı, çatırdadı! Şike davasında TFF ve UEFA'daki sorumlu kişiler hakkında dava açacağız. Yargıtay onayınca TFF'ye, UEFA'ya, her yere dava açacağız. Galatasaray Başkanı’nın dili açıldı. Söylediklerini yuttururlar! Beni kızdırmasınlar. Bir kez daha söylüyorum; Galatasaray'ın tarihi şikeyle doludur!” Türkiye Kupası’yla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Aziz Yıldırım, “Diyarbakır'a maça gidemiyorum. Yurt dışında işlerim var. Ama yönetimimiz orada olacak. Amedspor'u tebrik etmek lazım. Çeyrek finale kalmak büyük başarıdır. Kupa için fikrimi biliyorsunuz. Yenmişiz, yenilmişiz hiçbir önemi yok...” dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...