Yalancı yılanlar

Düzenleyen:
Yalancı yılanlar

GÜNDEM Haberleri

Teröristler kaçarken binayı ateşe verdi, HDP “Siviller yakıyor” yalanını pompaladı. Hain yandaşları tabuta koydukları PKK’lıyı cenaze süsüyle kaçırmaya çalıştı

Köstebek yuvasına çevirdikleri şehirlerde şeytanın bile aklına gelmeyen yöntemler uygulayan terör örgütü PKK, yalanlarda da sınır tanımıyor. HDP güdümlü tezgâhlar, güvenlik güçleri tarafından bir bir ortaya çıkarılıyor.
İşte örgütün yalanlarından bazıları:
ARKADAŞLARINI YAKTILAR: Dün Şırnak’ın Cizre ilçesi Cudi Mahallesi’nde örgüt yuvasına operasyon yapıldı. Çatışma çıktı. Güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla saldıran hainler gereken cevabı aldı. Çatışmada 9 terörist etkisiz hale getirildi. Hücre evinde çok sayıda militan bulunuyordu. Hayatta kalanlar, kaçarken binayı ateşe verdi. Örgüte yakın haber ajansları, “güvenlik güçlerinin roketlerle vurup binayı yaktığı ve yangında 9 sivilin öldüğü” yalanını ortaya attı. Hemen harekete geçen HDP Grup Başkan Vekili İdris Baluken “Cizre Halk Meclisi Eşbaşkanları da yanan bina içinde bulunuyor ve onlarla konuştum. Onların da infaz edilme riski var. İçeridekilerin tamamı silahsız ve acil hastaneye nakledilmeleri gerekir. Cizre’de yeni bir Madımak yaşandı” diyerek yalana arka çıktı. HDP’li Ferhat Encü de “İnsanlar diri diri yakılıyor” propagandası yaptı. Baluken’in “ellerinde silah yok” dediği hainler, polis memuru Uğur Kutku’yu şehit etti.
TABUTTA CANLI TERÖRİST: İblislerin hain tezgahlarından biri diğeri yine Cizre’de, geçen hafta yaşandı. Bodrum katta 12 gün önce sıkıştırılan teröristler, gönderilen onlarca ambulansa rağmen bir türlü teslim olmadı. Aralarında Kandil’den gelen üst düzey bir PKK’lı bulunuyordu. Baş haini kaçırmak için plan yapan militanlar, HDP’liler aracılığıyla bir tabut buldu. Ölenlerden birinin kanlı elbisesi giydirilen militan tabuta konuldu. HDP’liler askere “Cenazemiz var, bize koridor açın” diye istekte bulundu. Güvenlik güçleri kontrollü olarak izin verdi. Ölü süsü verilen PKK’lı tabut içinde götürülürken, kalabalık şüpheli hareketleriyle dikkat çekti. Askerler kalabalığı kuşatıp tabutu açınca, yalan ortaya çıktı. Militan karakola götürülerek sorguya alındı.
AMBULANS YALANI: HDP’li Baluken, geçtiğimiz günlerde gazetecilerin karşısına geçip “Cizre’de bir bodrum katında bulunanların polis tarafından bombalandığı”nı söyledi. Sağlık Bakanlığı, bölgede dinleme yapan insansız hava araçlarıyla böyle bir şeyin olmadığını ispat etti. Hain yandaşları bölgeye ambulans gönderilmediğini iddia etti. Bakanlık, onlarca ambulans ve sağlık ekibinin defalarca alana yönlendirildiğini ancak kurşunlara hedef olduklarını açıkladı. HDP’li Faysal Sarıyıldız, defalarca adres değişikliği yaparak teröristlere yalanlarıyla alan kazandırdı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...