Denizli'den Burak ve Sneijder açıklaması

Düzenleyen:
Denizli'den Burak ve Sneijder açıklaması

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Torku Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, daha önce "Burak Yılmaz'ın gitmesini istemiyorum" sözlerine rağmen golcü futbolcunun satılmasıyla ilgili konuştu.

"BURAK GİTMEK İÇİN KARARLIYDI"

Denizli Burak'ın ayrılmayı kafasına koyduğunu vurgulayarak, "Burak, Galatasaray'da çok ciddi başarılara imza attı. Onunla uzunca konuştuk. Söylenebilecek her şeyi söyledim. Yapabileceklerimi paylaştım, kararlıydı" dedi.

"BURAK ÇOK ÖNEMLİ SİLAHIMIZDI, ÜZÜNTÜLÜYÜZ"

Burak'ın gitmesine rağmen hedeflerini başarabileceklerini söyleyen Denizli, "Burak çok önemli hücum silahımızdı, takım onunla oynamaya alışıktı, bu anlamda üzüntümüz var. Galatasaray kendine koyduğu hedefleri kovalayacaktır. Burak konusunda benim yapacak bir şeyim kalmadı. Bu kadar kalmak istemeyen bir oyuncuyu tutamazdık. Burak kalsaydı, karışık bir kafayla devam ederdi. Ocak ayında istediğimiz isimler vardı, değerlendiremedik. Bundan sonra değerlendirme şansımız olur. Ben çok üzüldüm. Kendisi de üzüldü, ayrılıklar kolay değildir" diye konuştu.

"BURAK'IN ÇİN'DE BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM"

Açıklamalarına devam eden deneyimli teknik adam, "Burak'ın Çin'de de başarılı olacağına inanıyorum. Biz de Burak'sız başarılı olacağız. Hayırlı olsun, hedefimizi biliyoruz" ifadelerini kullandı.

SNEIJDER AYRILIYOR MU?

'Sneijder'e teklif gelirse takımdan ayrılmasına izin verilmesiniz' sorusu üzerine Denizli, "Birçok yazılanın gerçekle ilgisi yok. Sneijder'ın gideceğini zannetmiyorum." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...