Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

9 kişinin öldüğü katliamın perde arkası 'Defol' sözü çıktı!

Düzenleyen:
9 kişinin öldüğü katliamın perde arkası 'Defol' sözü çıktı!

GÜNDEM Haberleri

Tuğba eşini terk edip baba evine gitti. Yusuf Tuğba’ya telefon edip ‘Barışalım’ dedi. Tuğba, “Defol git, düş yakamdan. Amcaoğlu Turan’la evleneceğim” deyince Yusuf çıldırdı ve 9 kişiyi katletti.

Gaziantep’te iki ayrı evde toplam 9 kişinin öldürüldüğü olayla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Bir süredir İstanbul’da yaşayan Yusuf Taş, boşanma aşamasındaki eşi Tuğba Taş ile yeniden barışmak için geldiği Gaziantep’te önce Düztepe Mahallesi 18 Nolu Sokak’ta yaşayan Tuğba Taş’ın teyzesinin evine giderek, Tuğba Taş (21), teyzesi Şenel Çakmak (36), amcaoğlu Turan Taş (23) ve Ahmet Can Çakmak’ı (16) av tüfeği ile ateş ederek öldürmüş, ardından Şehitkamil ilçesi Sam Mahallesi 49 Sokak’ta yaşayan amcası Mustafa Taş’ın (48) evine giderek, evde bulunan amcasını, yengesi Gülay Taş (48), amcasının çocukları Furkan (16) ve Gül Taş (13) ile Türkan Demir’i (22) öldürerek kayıplara karışmıştı. Edinilen bilgiye göre, Yusuf Taş’ın katliam yapmasına sebep olan olaylar eşi Tuğba Taş’ın evi terk etmesi ile başladı. İstanbul’da olan Yusuf Taş, kendisine amcaoğlu Turan Taş’tan gelen telefonu açtı. Ancak telefondaki kişi amcaoğlu değil ayrılmak üzere olduğu eşi Tuğba Taş’tı. Tuğba, Yusuf’a, “Düş artık yakamdan, defol git. Senden ayrılıp amcaoğlu Turan’la evleneceğim” dedi ve telefonu kapattı. Bu sözler Yusuf’u çıldırtmaya yetmişti. Gaziantep’e giden Yusuf Taş, belinde tabancası ile ilk olarak, eşi Tuğba’nın bulunduğu eve gitti. Burada eşi Tuğba dahil 4 kişiyi öldürdü. daha sonra amcasının evine giden öfkeli koca, burada da 5 kişiyi öldürdü. Yusuf’un olay öncesinde silah seslerinin duyulmaması için kapının önünde bulunan amcasına ait motosikleti çalışır hale getirdiği, daha sonra eve girip akrabalarını uykuda iken öldürdüğü belirlendi. Seri cinayetlerin ardından kayıplara karışan Yusuf Taş, hâlen bulunamadı. Gidebileceği olası mekânlar ve yardım alabileceği kişiler üzerinde çalışma yürüten emniyet güçlerinin, Taş’ı bulabilmek için özel birim oluşturduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...