Tehlikeli gerginlik

Düzenleyen:
Tehlikeli gerginlik

SPOR Haberleri

Yedek kalmayı hazmedemeyen RvP'nin bu konuda yaptığı açıklamalar Fernandao'yu bıktırdı, ikili arasındaki rekabet küslüğe dönüştü

Ara transferde golcü takviyesi çabalarından sonuç alamayan Fenerbahçe'nin başı elindeki golcülerle dertte. Sezon başında tatlı bir rekabet içinde olmaları beklenen Robin van Persie ile Fernandao'nun arasında tam bir soğuk savaş yaşanıyor. Problemin sebebi ise yedek kalmayı sindiremeyen RvP'nin yaptığı açıklamalar. Kulübede oturmaktan hoşlanmayan Hollandalı dünya yıldızının, "Benim yerim ilk on bir. Sağlıklı olduğum her maçta sahada yer almalıyım" şeklindeki ifadelerinden bıkan Fernandao, sonunda Hollandalıyla selamı sabahı kesti. Ancak Brezilyalının kademeli olarak gelişen ve sonunda küslüğe varan bu tepkisi Van Persie'nin hiç umurunda değil. Aksine, Pereira'ya şikâyetlerini daha da artan bir tonda iletmeye devam ediyor.
Volkan müdahale etti ama
Vitor Pereira, daha önce saha içinde gerginlik yaşadığı RvP'nin sakin kalması için çabalarken, Fernandao'yu da küstürmemek için uğraşıyor. Fakat iki golcü arasındaki küslük gücünü "Aile ortamı"ndan alan Fenerbahçe'de sinirlerin gerilmesine yok açmış durumda. RvP-Fernandao krizi diğer oyuncuları da huzursuz ederken, duruma el atan Volkan Demirel golcülerle yaptığı konuşmalarla tansiyonu düşürmeye çalışıyor. Kaptan, bireysel çekişmeleri bir yana bırakıp takım başarısına odaklanmaları gerektiğini vurgulayarak küslüğünü sonlandırmaya gayret ediyor. Ama ne Robin Van Persie'nin tavrını değiştirmeye ne de Fernandao'nun yıldız kaprisine boyun eğmeye niyeti var. Özetle Fenerbahçe'yi daha zorlu günler bekliyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...