Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneş: Daha az pozisyon vermeliyiz

Düzenleyen:
Güneş: Daha az pozisyon vermeliyiz

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gaziantepspor maçının ardından, "İkinci yarının ilk maçını oynadık. İyi başlayıp, iyi bitirmek istiyorduk. Eksiklerimizi gördük. Rakibe daha az gol pozisyonu verip daha fazla gol atabilirdik. Takımın tümü iyi niyetliydi. Camia olarak birlikteliğimizi korursak daha iyi olacağımızı düşünüyorum, bunu bekliyorum" sözlerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gaziantepspor maçının ardından, "İkinci yarının ilk maçını oynadık. İyi başlayıp, iyi bitirmek istiyorduk. Eksiklerimizi gördük. Rakibe daha az gol pozisyonu verip daha fazla gol atabilirdik. Takımın tümü iyi niyetliydi. Camia olarak birlikteliğimizi korursak daha iyi olacağımızı düşünüyorum, bunu bekliyorum" sözlerini kullandı. Hem Ersan'a hem de Rhodolfo'ya üzüldüğünü söyleyen Güneş, "Ersan iyi, lider bir oyuncuydu. Rhodolfo'nun yokluğu bizi etkileyecek" derken, "Transfer konusunda görüşlerimi söylerim ama karar yönetimindir. Stoper bölgesinde mutlaka sıkıntı olacak, bunu alternatiflerle çözmeye çalışacağız. Tolga gayet iyi çalışıyor. Boyko da iyi kaleci. Hangisi oynar bakacağız. Taraftar Beşiktaş'ın sembolü ve gururudur. Sahaya bugün de olumlu katkı yaptılar" açıklamasında bulundu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...