Çin çarptı

Düzenleyen:
Çin çarptı

SPOR Haberleri

Burak Yılmaz'ın Çin'e transferi sonrası Sinan Gümüş'ün sakatlandığı G.Saray'daki aksiliğin bir benzeri siyah-beyazlı takımın başına geldi

Beşiktaş'ta dünkü sükseli galibiyetle moraller tavan yapsa da maç sonrası gelen bir haber tam anlamıyla şok etkisi oluşturdu. Hafta içinde stoper Ersan Adem Gülüm ani bir şekilde Çin'e transfer olunca G.Antep önünde tandemde Rhodolfo ile yeni transferlerden Marcelo görev yaptı. Maçın 18. dakikasında Chibuike ile girdiği ikili mücadelede yere ters basarak sakatlanan Rhodolfo oyuna devam edemedi. Hastaneye kaldırılan futbolcudan siyah-beyazlı takım arkadaşlarını üzen haber geldi. Brezilyalı oyuncunun MR’ı sonucu sağ dizinde ön çapraz bağının kopmuş olduğu tespit edildi. Ameliyat edilecek olan Rhodolfo sezonu kapattı. Oyuncunun sahalara dönmesinin en az 6 ay süreceği belirtildi. 
Adaylar Tosic-Necip
Yoğun kar sebebiyle Mersin İdman Yurdu ile Trabzonspor maçlarını oynayamayan Beşiktaş bu erteleme karşılaşmalarında yeni transferlerini kullanamayacak. Delgado ve Marcelo'nun forma giyemeyeceği bu maçlar için Şenol Güneş'in stoper bölgesinde alternatifleri Rhodolfo'nun sakatlığıyla birlikte oldukça azaldı. Beşiktaş ilk ertelenen Mersin İdman Yurdu maçını 17 Şubat'ta, Trabzonspor karşılaşmasını ise 15 Mart'ta oynayacak. Tosic stoperde görev yapabiliyor. Bir dönem Necip Uysal da stoperde başarıyla forma giymişti. G.Saray'da Burak Yılmaz'ın Çin'e transferinden sonra aynı bölgede oynayan Sinan Gümüş'ün sakatlığı Mustafa Denizli'yi zora sokmuştu. Dün de Şenol Güneş benzer bir akıbete uğradı.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...