Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ceza, hem coştu hem coşturdu

Düzenleyen:
Ceza, hem coştu hem coşturdu

MAGAZİN Haberleri

Türkiye’nin en sevilen Rap sanatçılarından Ceza, Mall Of İstanbul Moi Sahne Kış Konserleri kapsamında geçtiğimiz Pazar akşamı sevenleriyle buluştu.

Sevilen rapçi, konser boyunca bir an bile yerinde durmadı ve enerjisiyle büyük beğeni topladı. Salonu hınca hınç dolduran müzikseverler ise, gece boyunca Ceza’nın coşkusuna eşlik etmeyi ihmal etmedi.
Rap müziğin en sevilen isimlerinden Ceza, organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Mall Of İstanbul Moi Sahne Kış Konserleri kapsamında İstanbullu müzikseverlerle buluştu.
MTV EMA ödülünü alan ilk Türk müzisyen olan Ceza, merakla beklenen konserine 2015’in En İyi Rap albümü seçilen “SUS PUS” ile başladı.
Konser boyunca yerindebir an bile durmayan Ceza, sahne enerjisi ile sevenlerine coşku dolu bir gece yaşattı.
Salonu hınca hınç dolduran Ceza hayranları, konserin ilk dakikalarından itibaren sahnenin önüne geldi ve sevilen rapçiye tüm şarkılarda eşlik etti.
Ceza, yeni şarkılarının yanı sıra en sevilen ve hit olan şarkılarını da seslendirdiği konserinde müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...