Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kars’a inen aç kurtlar 5 köpeği telef etti

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Kars’a inen aç kurtlar 5 köpeği telef etti

GÜNDEM Haberleri  / DHA

KARS’ta yoğun kış şartları yüzünden doğada aç kalan kurtlar şehir merkezine indi. Küçük Sanayi Sitesi’ne giren 5 kurdun bir tilkiyi avlaması ve 5 köpeği de telef etmesi güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Aç kurtlar geçen hafta içinde kent merkezine yaklaşık 8 kilometre uzaklıktaki Kars- Erzurum karayolu üzerindeki Küçük Sanayi Sitesi’ne geldi. Yiyecek bulma umuduyla sabaha karşı sürü halinde gelen kurtlar kendileri gibi yiyecek arayan bir tilkiyi avladı. Kurt sürüsü siteden ayrılırken, karşılarına çıkan 5 sokak köpeğini de telef etti. Kurtların sürü halinde Kent merkezine kadar inme ve avlanmaları, güvenlik kameralarının incelenmesiyle ortaya çıktı. Sanayi esnafı gece saatlerinde kurtlar yüzünden dışarı çıkamadıklarını belirtti. Esnaf, Küçük Sanayi dışına yem bırakılmasını istedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...