Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobil bariyerlere saplandı, yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Otomobil bariyerlere saplandı, yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil bariyerlere girdi. Köprünün korkulukları otomobile saplanırken, kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Devrek’ten Mengen istikametine gitmekte olan 18 AL 408 plakalı otomobil sürücüsü Uğur K., Ataköy mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil köprü korkuluklarına çarparak durabildi. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 ekiplerine bildirdi. Hurda yığınına dönen otomobilde can pazarı yaşanırken, kısa sürede olay yerine gelen 112 ve Devrek Belediyesi itfaiye ekipleri, otomobilden Uğur K., Döndü K., Velime K. ve Tuğçe K.’yi yaralı olarak çıkarttı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar daha sonra 112 ekiplerince bölgede bulunan hastanelere sevk edildi. Durumunun ağır olduğu öğrenilen Uğur K. Çaycuma Devlet Hastanesi’ne gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...