Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'a şok Umut'a piyango

Düzenleyen:
Galatasaray'a şok Umut'a piyango

SPOR Haberleri

Hindistan Ligi ekiplerinden Sporting Goa'nın, Galatasaray'ın elde kalan tek forveti Umut Bulut'a yıllık 5 milyon euroluk bir teklif yaptığı iddia edildi.

Zico'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Hint Ligi'nden Sporting Goa Kulübünün, sarı-kırmızılı ekibin forveti Umut Bulut için teklif yaptığı öne sürüldü.

Umut'a 5 milyon euro

Fotospor'da yer alan habere göre; Umut için gelen teklif hakkında net bir bilgi verilmezken, teklifin 2 yıllık olduğu öğrenildi. Sarı-Kırmızılı kulüpte, 1,8 milyon Euro kazanan 32 yaşındaki golcünün, teklifi kabul etmesi durumunda yıllık

5 milyon Euro'ya yakın bir para kazanacağı belirtildi.

Çin'in Beijing Gouan Kulübü'ne 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Burak Yılmaz, Konyaspor maçını TT Arena Stadı'ndaki locasında izledi. Burak'ın hemen yanındaki locada G.Saraylı yöneticiler Fatih İşbecer ve Selim Arda Üçer ile Medya İletişim Direktörü İskender Baydar 90 dakikayı takip etti. İşbecer ile Üçer'i pas geçtiHürriyet'te yer alan habere göre; transfer sürecindeki tavır ve politikaları, medyada yer alan ve taraftarın tepkisini çeken bazı haberlerde yöneticilerin etkisinin olduğu görüşündeki Burak Yılmaz, idarecileri pas geçti. Burak kulüp genel sekreteri olarak transfer görüşmelerinde etkin rol oynayan İşbecer ile Üçer'e maç boyu selam vermedi. Yönetimi hedef alacakYönetimin West Ham ve Çin'den gelen teklifte kendisi ile hiç konuşmadan transfere yeşil ışık yakmaları, ayrılık öncesinde yaşananlar nedeni ile yönetime kırgın ve kızgın olan Burak ile idareciler arasında maçı yan yana izlemelerine karşın hiçbir diyalog yaşanmadı. Burak Yılmaz'ın maç sonu, düzenleyeceğini açıkladığı basın toplantısında da G.Saray yönetimini hedef alacağı ortaya çıktı. Golcü oyuncunun açıklayacağı örnekler ile yönetimin ayrılık sürecindeki yaklaşımları, hamleleri ile kendisini taraftarın önüne attığını da ifade edip önemli açıklamalara imza atması bekleniyor.


Uğur Boral reddetmişti
Kadrosunda 37 yaşındaki Lucio'yu da barındıran Sportin Goa geçen sezon da Uğur Boral'a teklif yapmış fakat tecrübeli isim Goa'yı, "Ne işim var Hindistan'da?" diyerek reddetmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...