Milletin başına neler getirdiniz

Düzenleyen:
Milletin başına  neler getirdiniz

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağının sona erdiği 9 mahallede yaşayan vatandaşlar, terör örgütü PKK ve HDP’ye tepki gösterdi.

Sur ‘un terör örgütü mensuplarından temizlenmesi, kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması amacıyla güvenlik güçlerince başlatılan operasyon, Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahallelerinde devam ediyor. Sokağa çıkma yasağının sona erdiği Abdaldede, Alipaşa, Lalebey, Süleyman Nazif, Ziya Gökalp, Camii Kebir, Camii Nebi, İskenderpaşa ve Melikahmet mahallelerinde ise vatandaşlar, terör örgütü PKK ve HDP’ye tepki gösterdi. Çocuklarının eğitimden uzak kaldığını belirten U.Ö, “Halk çok perişan oldu. Çocuklarımız okullarına gidemiyor. Her tarafı yakıp yıktılar ama bunu bilsinler ki buraları terk etmeyeceğiz. Her şeyi yakıp yıkıyorlar ama biz burayı terk etmeyeceğiz. Ne olursa olsun, bizi buradan çıkaramayacaklar” diye konuştu. İş yeri yakılan V.E de teröristlerin yaptıklarının eziyet haline geldiğini kaydederek, “Biz, hepimiz Kürt değil miyiz, niye bize bu eziyeti yapıyorlar?” dedi. Esnaf V.E: “Buradan Demirtaş’a sesleniyorum, gelsin, buranın halini bir görsün. Milletin başına ne getirdiler” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...