Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıkılmadım, ayaktayım

Düzenleyen:
Yıkılmadım, ayaktayım

SPOR Haberleri

Sporting Lizbon maçında yediği hatalı gollerle Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ne veda etmesine neden olan Tolga Zengin ikinci yarıda kendini buldu.

Siyah-beyazlı taraftarların sırt çevirdiği tecrübeli eldiven Gaziantepspor maçında yaptığı 4 net kurtarış sayesinde tribünlerle arasındaki buzları eritmeyi başardı. İkinci yarıda kupadaki Bucaspor ve ligdeki Gaziantepspor karşılaşmalarında yaptığı kurtarışlarla eski günlerine dönüş sinyali veren Tolga, "Kötü günler geçirdim ama yaşadıklarım beni daha da hırslandırdı. Şenol Hoca ve takım arkadaşlarımdan büyük destek gördüm. Moralli olunca neler yapabileceğimi gösterdim. Gaziantepspor maçında çok iyi oynadığımı düşünüyorum. Bu kulübe borcumu ödemek için elimden geleni yapacağım. Rhodolfo'nun sakatlığı dışında muhteşem bir geceydi. Her şey daha iyi olacak" diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...