Rus uçakları Halep'te sivilleri vurdu: 10 ölü, 20 yaralı

Düzenleyen:
Rus uçakları Halep'te sivilleri vurdu: 10 ölü, 20 yaralı

DÜNYA Haberleri

Rus ordusuna ait savaş uçaklarının, Suriye'nin Halep kentinde muhaliflerin denetiminde olan mahallelere düzenlediği hava saldırısında 10 sivilin hayatını kaybettiği, 20 kişinin yaralandığı bildirildi.

Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Suriye'nin Halep kentinde muhaliflerin denetiminde olan mahallelere düzenlediği hava saldırısı soncu 10 sivilin hayatını kaybettiği, 20 kişinin yaralandığı bildirildi.

Halep'teki sivil savunma yetkilisi İbrahim Leys, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rus savaş uçaklarının Halep'te yönetim karşıtlarının kontrolündeki Salihin, Kellese ve Huluk mahallesindeki yerleşim yerlerine saldırdı.

Bombardımanın ardından çoğu çocuk olmak üzere 10 sivilin yaşamını yitirdiği, 20 kişinin de yaralandığını belirten Leys, olayda yaralananların bölgedeki sahra hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındığını ifade etti.

Sivil savunma ekiplerinin saldırıda yıkılan evlerin enkazından ölü ve yaralı çıkardığını kaydeden Leys, Rus uçaklarının Kellese, Kafr Hamra mahallesi ile Anadan ilçesinde yerleşim yerlerine saldırdığını söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...