Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti milletvekilleri Hakkari'de incelemelerde bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
AK Parti milletvekilleri Hakkari'de incelemelerde bulundu

POLİTİKA Haberleri  / AA

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu'nun 1 Kasım seçimlerinde partisinin milletvekili çıkaramadığı Hakkari'de görevlendirdiği 3 milletvekili, kentte incelemelerde bulundu.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından görevlendirilen AK Parti İstanbul milletvekilleri Halis Dalkılıç ve Belma Satır ile Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Hakkari'ye geldi.

Milletvekili Dalkılıç, AK Parti il teşkilatının toplantısında yaptığı konuşmaya, Kürtçe "hoş geldiniz" diyerek başladı. Dalkılıç, AK Parti'nin Hakkari'de vatandaşları sahipsiz bırakmayacağını söyledi.

AK Parti'nin Hakkari'yi sahipsiz bırakmayacağını ifade eden Dalkılıç, şöyle konuştu:

"İsterdik ki 1 Kasım'da buradan milletvekili çıkaralım ama inşallah 2019'da burada milletvekili çıkaracağız. Ancak 2019'a kadar AK Parti Hakkari'yi sahipsiz bırakmayacak. Kardeşlerimizle aramızda hiçbir engel istemiyoruz. Dolayısıyla bunun adı bölgede kardeşlerimizin özgürce yaşayıp, huzur içerisinde yaşayabileceği bir ortamın sağlanması. Bunun için mücadele veriyor devletin tüm birimleri, tüm kademeleri."

Milletvekili Satır da kentin sorunları hakkında bir rapor hazırlayacaklarını anlattı.

Milletvekili Yaman ise Hakkari'ye hizmetkarlık yapacaklarını belirterek, "Telefonlarımız açık. İstediğiniz zaman bizlere ulaşabilirsiniz. Biz Hakkari'ye inşallah elimizden geldiği kadar hizmet edeceğiz" dedi.

Şehit Jandarma Teğmen Özatak'ın ailesine ziyaret

Milletvekilleri Dalkılıç, Satır ve Yaman, kentteki temaslarının ardından, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Teğmen Abdulselam Özatak'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Milletvekilleri, şehidin babası Salih Özatak ile yakınlarına başsağlığı dileyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun taziyelerini iletti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...