Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Göktaşından ilk ölüm!

Düzenleyen:
Göktaşından ilk ölüm!

YAŞAM Haberleri

Su içmek için araçtan inen şoför, saniyeler içinde aracının üstüne düşen meteorun oluşturduğu patlama sonucu yaşamını yitirdi.

Göktaşından ilk ölüm!Su içmek için araçtan inen şoför, saniyeler içinde aracının üstüne düşen meteorun oluşturduğu patlama sonucu yaşamını yitirdi.Göktaşından ilk ölüm!PaylaşTweetlePaylaşGönderYorum Yap
Hindistan’da bir otobüs şoförü, aracının üzerine meteor isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi. Tamil Nadu Eyaleti’nin Vellore kentinde bir okul servis otobüsünü süren 40 yaşındaki adı açıklanmaya şoför, öğrencileri okula bıraktıktan sonra dinlenmek için okul yakınında bir benzin istasyonunda durdu. Su içmek için araçtan inen şoför, saniyeler içinde aracının üstüne düşen meteorun oluşturduğu patlama sonucu yaşamını yitirdi. Hintli şoför doğrudan meteor nedeniyle yaşamını yitiren bilinen ilk kişi oldu.
KAYNAK: HABERTÜRK

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...