Kızılay'ın okuttuğu asker şehit oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kızılay'ın okuttuğu asker şehit oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede Şehit olan Uzman Çavuş Hasan Talay'ın ateşi Balıkesir'e düştü.

Diyarbakır Sur'da yapılan operasyonlarda çıkan çatışmada ağır yaralanan ve Ankara Gülhane Askeri Hastanesi'nde uzun süredir tedavi gören Uzman Çavuş Hasan Talay şehit oldu. Balıkesir'de 2.Sakarya Mahallesi Üzüm Sokak'ta yaşayan ve maddi imkansızlık yüzünden Kızılay'ın okuttuğu Hasan Talay'ın şehadet haberi sonrası evine Türk bayrağı asıldı. Henüz 4 aylık evli olan Uzman Çavuş Hasan Talay'ın babası Yusuf Talay'ın da simitçilik yaparak geçimini sağladığı öğrenildi. Şehit askerin eniştesi Mustafa Çakır, ailenin Ankara Gata'da olduğunu belirterek, "Şehit olduğundan 40 dakika önce haberimiz oldu. Ailesi burada bodrum katta yaşıyor. Anne, baba ve kardeşler şu an hepsi Ankara'da. Üç oğlan, üçünün de birer dairesi var ama gördüğünüz gibi inşaat halinde, bu kadar olabildi" dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...